برگزاری همایش هفته پژوهش با عنوان مهدویت فرصت ها و آسیب ها
در ابتدای برگزاری همایش سرکار خانم جهانگیری مدیر موسسه فدک ضمن خوش آمد گویی به طلاب هفته پژوهش را به همه طلاب و اساتید تبریک گفت .
حجت الاسلام والمسلمین فلاح « سخنران همایش » در رابطه با آسیب های مهدویت به ایراد سخن پرداخته و گفت :« مسئله دنیای امروز بررسی موضوع مهدویت می باشد .»
ایشان فرمود: بیش از 50000کتاب برعلیه شیعه نوشته شده که 75 در صد آن بعد از پیروزی انقلاب اسلامی می باشد.
ایشان در مورد نظریات تحلیلگران خارجی اینچنین بیان کرد:« بسیاری از تحلیلگران خارجی خصوصا(آمریکایی )عوامل پیروزی ملت ایران در صحنه های مختلف را مسئله ی عاشورا ، مهدویت و مرجعیت می دانند.در بسیاری از ادیان (مسیحیت –یهود –بودا و زرتشت و…) اعتقاد به منجی به عنوان یک اصل مشترک وجود دارد .
حجت الاسلام والمسلمین فلاح فرمود: در زمان غیبت در حکومت اسلامی بسیاری از فرقه ها ظهور پیدا کرد ند که به عنوان مثال می توان به انجمن حجتیه و فرقه های بهائیت و…نام برد این فرقه ها معمولا در تفکراتشان می گویند که در زمان غیبت ایجاد حکومت اسلامی حرام است و اگر کسی این کار را انجام دهد قیام در برابر او واجب و باید این حکومت اسلامی را نابود کرده و در مقابل آن ایستاد.
و در ادامه بیان کرد:« برنامه های استکباری کشور های غربی برای کشورهای جهان اسلام این است که 1- باید برای جوانان شیعی برنامه ریزی کرد و جوانان را نسبت به مسائل اجتماعی و سیاسی و…بی تفاوت و بی اراده کرد2- خانقاه ها ی زیادی در مقابل مساجد ساخته شود و جوانان را به سمت عزلت گزینی و گوشه نشینی بکشانند 3- مدعیان دروغین مهدویت گسترش پیدا کنند ..»
گرایش مردم به این فرقه ها عوامل گوناگونی دارد :عوامل درونی وعوامل بیرونی ،از عوامل درونی این است که هرچه روایات صحیح مطرح شود مردم کمتر به دنبال جریان های دروغین می روند .امروز انسان ها تشنه معرفت الهی هستند چیزی که به جامعه امروزی آرامش می دهد تفکر اسلامی و مهدوی است و از عوامل بیرونی فعالیت های غرب در زمینه آسیب رساندن به تفکرات مذهبی خصوصا مهدویت می باشد .
حجت الاسلام رحمانی یکی دیگر از سخنرانان به مناسبت هفته پژوهش به بیان اخلاق پژوهشی در طلاب تاکید کردند .
ایشان فرمود : پژوهش یکی از امور مهمی است که در جامعه امروزی برای پیشرفت در هر زمینه ای نیازمند آن هستیم طلاب نیز از این امر مستثنی نیستند و برای اینکه بتوانند در جامعه به موفقیت های بیشتری دست یابند باید در امر پژوهش فعالیت کرده و شعار هر طلبه یک اثر پژوهشی را محقق نمایند
یکی از اصول، در کارهای پزوهشی رعایت اخلاق پژوهشی است ایشان برای مثال علامه امینی (ره) را به عنوان الگوی اخلاق پژوهشی معرفی نمودند و چند نمونه از آثار ایشان از جمله کتاب الغدیر وکتاب سیرتنا و سنتنا….معرفی نمودند .
در ادامه همایش، سرکار خانم نرگس رژه خلاصه ای از مقاله ارائه شده به همایش با عنوان (پدیده سفیانی ماهیت او خروج او قبل از قیام امام ) را قرائت کردند.
در پایان، از اساتید و طلاب موفق در امر پژوهش ، برندگان مسابقه کتابخوانی ، ارائه کننده مقاله همایش و همکاران واحدکتابخانه تقدیرو تجلیل شد.